Hyr möbler hos Bombastik

Bombastik believes in simplicity.

Hyr designmöbler enkelt i stället för att köpa dyrt.

Vi tror på enklast möjliga väg från beslut till avslut. Bombastik ger dig nu möjlighet att hyra dina företagsmöbler i stället för att använda viktiga budgeterade medel. De gör större nytta i din kärnverksamhet tycker vi. Med 100 % flexibel finansiering är vi är med och tar ansvar hela vägen. Och du får mer över till kloka investeringar i maskiner, personal, marknad, eller att förbättra marginalen.


Bombastik likes possibilities.

Unikt konferensrum för en daglig dosa snus.

Vi ger en dig en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett nytt fräckt konferensrum, en funktionell matsal, eller lyxig lounge. Vi faktiskt kan ta hela paketet från golv till tak. Allt till en låg daglig kostnad som motsvarar tex en dosa snus, en fika eller en öl på stan. Och självklart kan du uppdatera er inredning när ni vill under avtalstiden. Konsultkostnader, teknik och allt som rör inredningsuppdraget kan bakas in i avtalet.


Bombastik gives you attitude.

Innovativa svenska möbler med italiensk touch.

Vi skapar fräcka möbler med attityd som älskas av både miljonärer och revolutionärer. Vi inbillar oss inte att vi är störst, bäst och vackrast, men vi har en ambition att lära genom att lyssna, förbättra och sedan skapa nytt. Vi vet också att det behövs nytänk i branschen. Och det är en av våra stora drivkrafter.


Bombastik loves responsibility.

Inga kostnader för att bli av med utdaterad inredning.

Vi tar ansvar hela vägen från avtal till avtalsslut. När avtalet upphör behöver ni inte tänka på en massa kostnader för att bli av med er gamla inredning. Bombastik hämtar och återvinner. Och om vi får förtroendet får ni i stället ett nytt och ännu bättre inredningsförslag.


Bombastik takes care of the environment.

Vi tar hand om er utbytta Bombastik-inredning

Vi är lojala mot miljön och våra produkter är 100 % återvinningsbara. Hyra är ett bra alternativ för miljön eftersom vi återvinner allt som går tillbaka till oss. Dock anar vi att en del av våra möbler kommer att dyka upp så småningom som moderna antikviteter i tv-program eller liknande forum.


Bombastik likes renting.

Välj och vraka. Välkommen med en förfrågan.

Vi tycker du ska kolla alla våra möjligheter och välja vad som passar dig och din plånbok. Vi finns representerade från syd till nord. Välkommen med en förfrågan.